четвер, 26 червня 2008 р.

Лише протягом одного дня на Буковині потонуло троє осіб. Один – у власній риболовній сітці

ЧЕРНІВЦІ, 24 червня. (Наталія КоманякУКРІНФОРМ). Початок купального сезону на Буковині позначився неприємними подіями – лише протягом вчорашнього дня на водоймах області загинуло троє дорослих людей, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМУ. Так, у селі Грубно Сокирянського району 60-річний чоловік, який ловив у ставку рибу сіткою, заплутався в ній сам і утопився. Тіло утопленика витягнув на берег його односельчанин.
У Дністрі біля села Перківці Кельменецького району утопився 29-річний мешканець села Балківці Новоселицького району. Трагічно закінчилося купання у ставку і для 38-річного чоловіка, котрий проживав у селі Кибаки на Вижниччині. Його тіло підняли на берег рятувальники центральної обласної рятувальної станції. Тіла усіх загиблих направлено на судово-медичну експертизу.
Співробітники ГУ МНС у Чернівецькій області ще раз звернулися до буковинців із проханням бути обережними і суворо дотримуватися правил поведінки на воді. Загалом з початку року на території області ними зареєстровано 21 випадок утоплення на воді, серед загиблих – шестеро дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: