понеділок, 23 червня 2008 р.

Участь у Сорочинському ярмарку підприємств та підприємців нерентабельна – мер Полтави

Полтава, 23 червня. /Людмила ТатариноваУКРІНФОРМ/. Директори Полтавських підприємств, представники малого бізнесу висловили незадоволення новими цінами на дозвільні документи, що надають право участі у Сорочинському ярмарку, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на прес-службу міської ради. Нерентабельною назвав участь у виставково-ярмарковому дійстві і мер Полтави Андрій Матковський.
Як зазначив на засіданні ради директорів полтавських підприємств директор заводу медичного скла, голова ради Олександр Кудацький, плата за участь у цьогорічному Сорочинському ярмарку у середньому збільшена майже у чотири рази. Торік обов’язковий внесок складав 250 гривень, нинішнього літа він збільшений до 1000 гривень. Оренда квадратного метра землі обходилася у 60 гривень, тепер – 100.
Організатори торговельно-виставкового дійства посилаються на збільшені до 2 мільйонів 315 тисяч гривень витрати на облаштування ярмарку та ремонтні роботи.
Багато полтавських підприємців та підприємств вважають ставки ярмаркового збору зависокими і відмовляються від участі у національному торжищі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: