пʼятницю, 27 червня 2008 р.

Відвідувачі Луцького центрального парку культури і відпочинку щодня ризикують бути покусаними псами

ЛУЦЬК, 24 червня. /Зіновій Жижара - УКРІНФОРМ/. З помітним острахом заходять сьогодні відвідувачі у Луцький центральний парк культури і відпочинку, що в обласному центрі Волині. Адже кожен з них ризикує бути покусаним собаками, яких тут прямо на доріжках й алеях парку у різну пору - вранці й увечері, посеред дня вигулюють їх власники, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Потерпають від псів не лише відвідувачі, але й самі працівники парку. Як розповів у листі-скарзі до однієї з місцевих газет робітник парку Василь Лисак, бозпосередньо на робочому місці на нього напав величезний собацюра й вкусив за ногу. Довелося звертатися у міський травмпункт. А ще одну працівницю парку інший пес так покусав, що вона змушена була лікуватися у лікарні. А недавно постраждав від псів, яких вигулюють в парку без без намордників і повідків, і відповідальний працівник облдержадміністрації. Василь Лисак розповів і украй недопустимий випадок. Коли одному власнику бульдога зробити зауваження, щоб він забрав свого пса від гурту дітей-екскурсантів, той пригрозив скаржнику, що нацькує собаку на нього.
Луцький центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки - один з наймолодших й найбільших парків міста. Він розташований обіч самого центру, біля підніжжя древнього замку Любарта і омивається рікою Стир. Цим і пояснюєть яйого велика популярність у лучан та гстей міста. На жаль, на найгостріші його проблеми, схоже, "закриває очі" міська влада.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: