понеділок, 2 червня 2008 р.

На аварійній ділянці шахти «Краснолиманська» залишилось прибрати 20 метрів обвалу

ДОНЕЦЬК, 2 червня. /Олена Васіна УКРІНФОРМ/. На аварійній ділянці шахти "Краснолиманська" ДП "Вугільна компанія" (місто Родинське Донецької області), де 23 травня на горизонті 845 метрів стався викид вугілля, яким були заскочені 14 гірників, тривають роботи з пошуку гірників та прибирання викинутої породи. Як повідомляє кореспондент УКРІНФОРМУ, залишилося прибрати 20 метрів обвалу.
Станом на 7 годину 2 червня всього на шахті загинуло 8 гірників, в обласній лікарні перебуває 3 гірники (1 - у важкому стані, 2 - у стані середньої важкості). Роботи з пошуку 3 гірників та прибирання викинутої породи тривають. На місці події працює урядова комісія з розслідування причин та ліквідації наслідків аварії, яку очолює міністр Мінвуглепрому, оперативна група та 4 психологи головного управляння МНС у Донецькій області.
Разом з тим, на шахті «Краснолиманська» відновлено роботи з видобутку вугілля. Як повідомили кореспондентові УКРІНФОРМу в територіальному управлінні Держгірпромнагляду, паливо не видобувається тільки на аварійній ділянці, де тривають пошукові роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: