середа, 1 липня 2009 р.

Шанувальники Майкла Джексона зможуть попрощатися з кумиром у п'ятницю - CNN

ВАШИНГТОН, 1 липня. (Наталія Буквич - УКРІНФОРМ). Шанувальники Майкла Джексона матимуть змогу попрощатися зі своїм кумиром у п'ятницю, 3 липня. Таку інформацію поширила телекомпанія CNN із посиланням на джерела, наближені до родини зірки, передає власний кореспондент УКРІНФОРМу.

За даними каналу, відкрита для широкого загалу церемонія відбудеться на ранчо співака "Неверленд" (Neverland) неподалік Санта-Барбари. Доставити тіло короля поп-музики до його каліфорнійської садиби мають напередодні у супроводі колони із 30 автомобілів. Поминальна служба для членів родини Майкла Джексона та його найближчих друзів відбудеться у неділю, 5 липня.

Однак видання Los Angeles Times, посилаючись на власні джерела, стверджує, що остаточного рішення стосовно проведення церемонії прощання із легендарним співаком не прийнято. За даними часопису, члени родини все ще радяться і не змогли дійти згоди з цього питання.

Представники правоохоронних органів та керівництва округу Санта-Барбара також не підтвердили інформації про підготовку жодної масштабної події на території, за яку вони відповідають.

Не була оприлюднена також інформація про те, де буде поховане тіло поп-зірки. Одним із можливих місць американські ЗМІ називають батьківщину співака - містечко Гері (штат Індіана). Раніше згадувалося також ранчо "Неверленд", однак батько померлого Джо Джексон напередодні спростував це.