середу, 8 липня 2009 р.

Одесити і гості міста у найближчі дні зможуть побачити поєдинки боксерів світового рівня

ОДЕСА, 8 липня. (Володимир Новак - УКРІНФОРМ). Турнір професіоналів, організований компанією братів Кличко "К2 East Promotions", пройде 18 липня в Одесі. Про це повідомив представникам мас-медіа сам чемпіон світу з боксу серед професіоналів Віталій Кличко, що відвідав це чорноморське місто.

За його словами, у Південній Пальмірі відбудеться відразу три чемпіонських бої, які транслюватимуться на 53 країни. Фаворитами майбутніх поєдинків стануть інтерконтинентальний чемпіон за версією WBA у напівтяжкій вазі В'ячеслав Узелков і володар такого ж титулу, але у середній вазі Автанділ Хурцидзе з Грузії.

Головною подією вечора обіцяє стати бій грузинського середньоваговика Автанділа "Tornado" Хурцидзе за титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA з сильним бельгійським боксером Джамелем Бакхі.

Рік тому Одеса вже принесла успіх Автанділу, який у рамках турніру "Tornado in the Ring" став кращим у середній вазі. Тепер йому потрібно буде захистити чемпіонський пояс.

Другий чемпіон - В'ячеслав Узелков - один з провідних боксерів "K2 East Promotions". в Одесі він проведе 10-раундовий рейтинговий бій з Іштваном Варгою, що виступає за Румунію.