середу, 8 липня 2009 р.

Віталій Кличко презентував вечір боксу "Літо чемпіонів", що відбудеться в Одесі

ОДЕСА, 8 липня. /УКРІНФОРМ/. Всесвітньо відомий спортсмен Віталій Кличко презентував вечір боксу "Літо чемпіонів", який відбудеться 18 липня в Одеському палаці спорту, повідомляє УКРІНФОРМ. У рамках цього заходу уболівальники зможуть побачити бої боксерів промоутерської компанії братів Кличків - Автанділа Хурцидзе і В'ячеслава Узєлкова, а також Макса Бурсака.

За словами Віталія Кличка, головною подією вечора стане бій між вихідцем з Грузії Автанділом Хурцидзе і бельгійцем Джамелем Бахкі за титул інтерконтинентального чемпіона (у середній вазі) за версією WBA. Хурцидзе проведе вже третій захист пояса, який він завоював у липні минулого року саме в Одесі. Зараз спортсмен займає четвертий рядок у світовому рейтингу WBA.

Для інтерконтинентального чемпіона у напівважкій вазі В'ячеслава Узєлкова з Вінниці, до речі, учасника другого сезону проекту "Танцюю для тебе", майбутня зустріч буде етапом підготовки до поєдинку за звання чемпіона світу. Цікавим обіцяє стати і поєдинок за участю киянина, середньоваговика Макса Бурсака, противником якого на рингу буде латиш Олегс Федотовс на прізвисько "Вікінг".

Трансляція з Одеси вестиметься двома телеканалами на 53 країни.