вівторок, 30 червня 2009 р.

Здебільшого сонячною і спекотною буде погода у липні за прогнозом народного синоптика з Луцька Володимира Лиса

ЛУЦЬК, 30 червня. /Зіновій Жижара - УКРІНФОРМ/. Наповненим сонцем і теплінню буде місяць липень, який прийнято називати вершиною літа, за прогнозом популярного народного синоптика з Луцька Володимира Лиса, повідомляє УКРІНФОРМ.

Як зазначає самодіяльний прогнозист, особливо теплими й сонячними, навіть спекотними, очікуються майже повністю перші дві декади. Принаймні, перші два тижні цього місяця. А дощі впадуть на левади, луги й поля, за прогнозом, уже в другій половині другої декади. Десь після 15 липня. До того ж дощі доволі відчутні.

Погода на деякий час погіршиться. Після перерви знову пройде дощ. Але в другій половині третьої липневої декади знову ж таки випогодиться. І ця липнева спека передасться і першим дням останнього літнього місяця серпня, зазначає самодіяльний синоптик з Волині.

Відомий письменник і журналіст Володимир Лис, який уже багато років успішно передбачає погоду за народним прогностиком, укотре звертає увагу на те, що цей прогноз розрахований лише на територію у радіусі 120-150 кілометрів від Луцька, де велись спостереження. Але, як неодноразоао стверджують читачі, його передбачення збуваються не лише в західному, але й в інших регіонах України.