середу, 8 липня 2009 р.

Влада Сум готується до зустрічі вболівальників, які прибудуть на матч за Суперкубок України з футболу

СУМИ, 8 липня. (Сергій Ханін - УКРІНФОРМ). Влада Сум готується до зустрічі вболівальників, які 11 липня прибудуть до обласного центру на матч за Суперкубок України з футболу між київським "Динамо" та полтавською "Ворсклою".

Як повідомив перший заступник міського голови Сум Микола Трофименко, аби мінімізувати незручності для мешканців міста 18 тисяч уболівальників обох команд до поєдинку локалізують у міському парку поруч зі стадіоном "Ювілейний", де проходитиме гра, а центр очистять від транспорту і торгівлі спиртними напоями.

Усіх прибулих до Сум на автобусах прихильників футболу зустрічатимуть працівники ДАІ, формуватимуть колони і під супроводом доставлятимуть на місце дислокації. Кожній групі вболівальників у парку буде виділена своя зона, де розмістять торгові точки і біотуалети.

"Раніше у нас таких масових спортивних заходів не проводилося, хоча мені здається, що ми дещо перебільшуємо можливість протистояння вболівальників. Якщо навіть 200-300 фанатів будуть агресивними, думаю, це не стане проблемою, - заявив Микола Трофименко.