вівторок, 7 липня 2009 р.

Почався продаж квитків на матч за Суперкубок Європи "Барселона" - "Шахтар"

КИЇВ, 7 липня. (УКРІНФОРМ). На офіційному сайті УЄФА стартувала кампанія з продажу квитків на матч за футбольний Суперкубок Європи, в якому за традицією зустрічаються переможці двох континентальних клубних турнірів минулого сезону.

Тріумфатор Ліги чемпіонів іспанська "Барселона" і володар Кубка УЄФА донецький "Шахтар" зустрінуться на стадіоні "Луї II" в Монако 28 серпня. Вартість квитків становитиме від 20 до 70 євро - залежно від розташування місць. Крім того, кожен глядач має заплатити комісію за оформлення квитка через Інтернет.

Всього арена в Монако вміщає 18 тисяч глядачів. Для уболівальників команд призначено 75 відсотків місць, причому зарезервувати їх шанувальники "Барселони" і "Шахтаря" зможуть через свої клуби. Останні квитки надійдуть у публічний продаж, який вестиметься лише на сайті УЄФА.

Кожному бажаючому потрапити на стадіон необхідно оформити онлайн-заявку не більше ніж на два квитки до полудня 20 липня за середньоєвропейським часом (13.00 за київським). Володарів квитків визначить лотерея.