середа, 2 вересня 2009 р.

20th Century Fox запускає у виробництво "Фантастичну четвірку-3"

КИЇВ, 2 вересня. /УКРІНФОРМ/. Кінокомпанія 20th Century Fox оголосила про запуск у виробництво третьої частини фільму "Фантастична четвірка", повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на Lenta.Ru.

Сценарій майбутньої картини напише один з творців телевізійного серіалу "Герої" Майкл Грін (Michael Green), продюсером проекту призначений Аківа Голдсман (Akiva Goldsman).

20th Century Fox має намір повністю "перезавантажити" франшизу "Фантастична четвірка". У роботі над новим фільмом не передбачається задіяти нікого з творців перших двох стрічок і акторів, які зіграли головні ролі.

Керівництво компанії сподівається, що новий проект буде позбавлений "присмаку жувальної гумки", який був властивий попереднім картинам, набуде реалістичності і стане більш схожим на фільм "Залізна людина".

Слід зазначити, що анонс початку робіт над третьою частиною "Фантастичної четвірки" відбуся наступного дня після того, як компанія Walt Disney придбала активи компанії Marvel разом з усім пулом її супергероїв. За умовами угоди, всі операції Marvel з третіми з компаніями, укладені до покупки, залишаються чинними. Таким чином, 20th Century Fox, яка придбала право на екранізацію коміксів "Фантастична четвірка", зберігає його за собою доти, доки продовжує знімати фільми з цими героями.

Нагадаємо, що касові збори перших фільмів із серії були значними. Так, перша частина заробила у прокаті 330 мільйонів доларів США, а друга - 290 мільйонів. Але обидві картини зазнали критики як з боку професіоналів, так і з боку глядачів.