четвер, 24 вересня 2009 р.

Потерпілим від пожежі у Дніпропетровську видано 140 направлень на працевлаштування


ДНІПРОПЕТРОВСЬК, 24 вересня. (Людмила Блик - УКРІНФОРМ). Міською владою Дніпропетровська видано близько 140 направлень на різні ринкові об'єкти потерпілим від пожежі на ТВК "Слав'янський ринок" в обласному центрі. Про це сьогодні під час зустрічі з підприємцями повідомив виконувач обов'язків начальника управління місцевих податків і зборів департаменту споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міськради Борис Невдаха, передає кореспондент УКРІНФОРМу.
"Найбільш популярні ринки - це Центральний ринок "Озерка", ТВК "Новий металург" та торговельний майданчик на вулиці Ширмова. Всі керівники ринкових об'єктів готові надавати торгові місця на пільгових умовах. Ці пільги визначаються в індивідуальному порядку, залежно від виду торгового місця, характеру оренди та ін.", - зазначив Б. Невдаха.
Керівник також поінформував, що з 1 листопада розпочне працювати торговий комплекс на бульварі Слави на житловому масиві "Перемога". Адміністрація ТВК "Металург" висловила готовність обладнати протягом місяця додатково від 60 до 100 місць на третьому поверсі, якщо їх гарантовано затребують.
Потерпілі воліють, аби ринок відновили, і всі торгові точки знаходилися в одному місці.
Як зазначив на зустрічі перший заступник міського голови Дніпропетровська Анатолій Крупський, власника ТВК "Слов'янський ринок" ще не знайдено.
Як раніше повідомляв УКРІНФОРМ, 22 вересня у Дніпропетровську повністю згорів ТВК "Слов'янський ринок". Вогнем пошкоджено територію в 1,8 га. Жертв немає. За уточненими даними територіального управління Держгірпромнагляду у Дніпропетровській області, з опіками різного ступеню тяжкості госпіталізовано 9 осіб. Слідчий відділ Дніпропетровського міського управління МВС України порушив кримінальну справу за фактом пожежі за ст. 270 ч. 2 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо ці дії спричинили загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки).