середу, 23 вересня 2009 р.

Британець Девід Хей ставить завданням нокаутувати росіянина Миколу Валуєва

КИЇВ, 23 вересня. (УКРІНФОРМ). У поєдинку з чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) росіянином Миколою Валуєвим, що має відбутися у німецькому Нюрнберзі 7 листопада, британець Девід Хей ставить завданням не просто виграти, а здобути перемогу нокаутом. Про це він заявив на прес-конференції у Нюрнберзі.
"Я думаю, що зможу нокаутувати його, - цитує Хея ІТАР-ТАСС. - Валуєва ще ніхто серйозно не бив, але зі мною-то він ще не зустрічався!".
Хей назвав Валуєва набагато цікавішим суперником, ніж українці брати Володимир і Віталій Клички, з якими британець планував боксувати спочатку. Його бою з Володимиром завадила травма, а під час переговорів з Віталієм він зробив вибір на користь Валуєва. "Клички не виявили до мене поваги", - відзначив Хей. "Вони хочуть отримувати якомога більше і при цьому віддавати якомога менше", - продовжував менеджер Адам Бут.
Насправді Віталія Кличка з самого початку обурив жест Хея, який постав у журналі в фотоколажі з відірваною головою його брата Володимира. "Це психологічне ведення боротьби", - пояснив Хей, який не зрадив своєму стилю і цього разу. На прес-конференцію у Нюрнберзі він прибув у футболці з написом "Давид проти Голіафа", натякаючи, що готовий повторити результат цієї битви.
Валуєв наголосив, що дуже серйозно готувався до майбутнього поєдинку, почавши підготовку в червні. Він нагадав, що саме в Нюрнберзі провів торік один із своїх найкращих боїв, вигравши у білоруса Сергія Ляховича.