четвер, 24 вересня 2009 р.

Міліція затримала двоюрідного брата нардепа, який брав участь у кривавій розбірці в Голосієво

КИЇВ, 23 вересня. (Тетяна Делімарська - УКРІНФОРМ). Міліція затримала у Києві двоюрідного брата депутата від Партії регіонів Ельбруса Тедеєва Роберта, громадянина РФ, який брав безпосередню участь в бандитських розборках в Голосіївському парку столиці та втік на авто з номерами ВР. Про це на прес-конференції поінформував представників ЗМІ міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
"Учора зранку на території Києва був затриманий громадянин РФ Роберт Тедеєв, який був у розшуку", - поінформував Ю.Луценко, зазначивши, що спочатку затриманий назвав себе Івановим, але вже під вечір сказав, що він Роберт, двоюрідний брат народного депутата України Ельбруса Тедеєва.
Міністр розповів, що Роберт використовував автомобіль брата Мерседес-Бенц S500. Інших показів щодо осіб, які разом з ним брали участь у перестрілці, він поки що не надав. Зараз затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.
Як повідомлялося, 11 вересня на території парку ім.Рильського, що по Голосіївському проспекту, стався конфлікт між двома групами осіб з країн Кавказького регіону та Російської Федерації. Під час з'ясування відносин було застосовано вогнепальну зброю. У результаті цього одна людина загинула, одну - поранено та ще одна отримала тяжку травму від гумових куль. Інші учасники інциденту втекли з місця події. Наступного дня ЗМІ поширило інформацію, що у розборках із застосуванням вогнепальної зброї брав участь брат народного депутата України Ельбруса Тедеєва Роберт, громадянин Російської Федерації, який зник з місця пригоди на автомобілі з номерами ВР, що належить нардепу.