четвер, 24 вересня 2009 р.

У Ялті сталося ДТП за участю автомобіля китайської делегації

ЯЛТА, 24 вересня. /Гульнара Курталієва - УКРІНФОРМ/. Сьогодні о 9 ранку в Ялті, на об'їзній трасі, сталося ДТП, в якому постраждав автомобіль китайської делегації.
За інформацією Ялтинського управління ДАІ, один із "мерседесів" у кортежі автомобілів, що їхали в супроводі машин ДАІ, зіткнувся з ВАЗ-2107. Внаслідок аварії водій "Жигулів" загинув на місці. Крім цього, постраждали 6 осіб, у тому числі серйозно - один із високопоставлених членів китайської делегації, який бере участь у роботі VI саміту "Ялтинської Європейської стратегії".
Серед учасників делегації Китаю, передає кореспондент УКРІНФОРМу, віце-президент Китайського інституту стратегії і менеджменту, посол, колишній Постійний представник Китаю в ООН У Цзянь Мінь.
На місці події працює слідча група Ялтинського міського управління міліції.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, 25-26 вересня у Лівадійському палаці в Ялті пройде саміт "Ялтинської Європейської стратегії", на пленарних засіданнях якого відбудуться дискусії про новий світовий економічний порядок, майбутнє України і ЄС, питання енергетичної безпеки, українсько-російські відносини та вплив Китаю на розвиток глобальної економіки.