вівторок, 29 вересня 2009 р.

Квитки на допрем'єрний показ фільму "Майкл Джексон: "От і все" розкупили за дві години


КИЇВ, 29 вересня. (УКРІНФОРМ). Всі квитки на допрем'єрний показ фільму "Майкл Джексон: От і все" ("Michael Jackson: This Is It") у Лос-Анджелесі були розпродані за дві години, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на АР.
Трьох тисяч квитків на допрем'єрний показ фільму, що відбудеться 27 вересня, було явно замало для численних шанувальників короля поп-музики.
Документальна стрічка американського режисера Кенні Ортега включає епізоди, зняті продюсерською компанією AEG Live, яка займалася підготовкою серії лондонських шоу співака.
Концертна програма з 50 виступів, названа "This Is It!", повинна була ознаменувати повернення Джексона на світову поп-сцену. Під час репетицій, які проходили незадовго до смерті співака, було записано близько 100 годин відео, що й стало матеріалом для документального фільму.
Нагадаємо, що Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в Каліфорнії у віці 50 років. Поліція кваліфікувала смерть Джексона як вбивство. Співака було поховано 3 вересня на кладовищі Glendale Forest Lawn під Лос-Анджелесом.