вівторок, 22 вересня 2009 р.

Юлія Тимошенко провела зустріч з Олегом Скрипкою

КИЇВ, 22 вересня. (УКРІНФОРМ). Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко провела зустріч з відомим виконавцем та композитором Олегом Скрипкою. Як повідомили УКРІНФОРМу в Управлінні у зв'язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ, під час зустрічі обговорювались питання розвитку сучасної української молодіжної культури, фестивального руху та дитячої творчості.
Юлія Тимошенко підтвердила спрямованість уряду на підтримку культурних традицій українського народу та народного мистецтва. Вона високо оцінила внесок Олега Скрипки у налагодження культурного обміну і пропаганду української культури як складової частини загальносвітового культурного процесу, подякувала йому за організацію протягом багатьох років етнічного фестивалю "Країна мрій", який має для молодих українців велике виховне значення.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, 12 вересня стартував всеукраїнський тур зірок української естради на підтримку на майбутніх президентських виборах кандидатури діючого Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко "З УкраїноЮ в серці". Участь у турі беруть найбільш популярні виконавці української естради: Руслана Лижичко, Олександр Пономарьов, Тіна Кароль, Ані Лорак, Ірина Білик, Наталія Могилевська, дует Потап та Настя Каменських, а також гурти "ТІК", "ТНМК", "Друга ріка" і "Мед Хедс".