понеділок, 28 вересня 2009 р.

Віталій Кличко незабаром завершить спортивну кар'єру

КИЇВ, 28 вересня. (УКРІНФОРМ). Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Віталій Кличко, який вчора захистив свій титул, заявив, що незабаром завершить кар'єру боксера, повідомляє сайт спорт клубу ІСД.
Швидше за все, це станеться вже в 2010 році. За словами Віталія, у рингу він проведе ще два або три поєдинки, після чого піде з боксу.
"Я не збираюся бити рекорд Джорджа Формена і виходити на ринг до 45 років. Ще два-три бої, і я завершу боксерську кар'єру. Що стосується наступного поєдинку, то я сподіваюся провести його наприкінці цього року", - заявив 38-річний Віталій Кличко після поєдинку з Крісом Арреолою, який він виграв технічним нокаутом 27 вересня в Лос-Анджелесі.
Як повідомляють різні ЗМІ, наступним суперником старшого Кличка може стати 30-річний американець Кевін Джонсон, який ще жодного разу не програвав. Повідомляється також орієнтовна дата і місце цього поєдинку - 12 грудня у Німеччині.
У той же час, як повідомляв УКРІНФОРМ, у прес-службі братів Кличків відзначили, що офіційна інформація про новий поєдинок Віталія Кличка буде оголошена наприкінці цього тижня.