середу, 23 вересня 2009 р.

The Beatles знову встановлює рекорди з продажу своїх альбомів

КИЇВ, 23 вересня. /УКРІНФОРМ/. Через 40 років після свого першого успіху знаменитий британський рок-гурт The Beatles знову встановлює рекорди з продажу своїх альбомів. За даними компанії EMI Group PLC, за перші п'ять днів продажу перевиданої колекції альбомів "ліверпульської четвірки" реалізовано вже більш як 2,25 мільйона примірників, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на агентство Ассошиейтед Прес.
Компанія EMI Group PLC враховувала продаж колекції альбомів у Північній Америці, Японії і Великій Британії, відзначає агентство.
Повна колекція з 12 альбомів легендарної "ліверпульської четвірки" The Beatles, перевидана в цифровому форматі, надійшла у продаж по всьому світу минулої середи, 9 вересня.
Подарунок для "бітломанів" готувався протягом чотирьох останніх років на всесвітньо знаменитій лондонській студії Abbey Road Studios, назва якої стала назвою для альбому The Beatles 1987 року.
Повна колекція альбомів гурту у стереозвуці вийшла разом із студійним міні-альбомом з двох дисків 1967 року Magical Mystery Tour і збіркою Past Masters Vol. I and II, яка зібрала пісні 1962-1970 років, котрі не потрапили на оригінальні альбоми.
У кожної платівки збережений оригінальний дизайн обкладинки, а переведення на цифровий звук здійснювалося на "вінтажній" апаратурі, аби максимально повно передати аналогове звучання культових пісень. Буклет кожної платівки включає, крім тексту пісень, рідкісні фотографії, а також обмежену серію невеликих документальних фільмів про альбом, які будуть доступні лише на початку продажу.