понеділок, 14 травня 2012 р.

Березовський надає спонсорську допомогу британському принцу - The Sunday Times

Британський принц Майкл Кентський отримав від опального російського олігарха Бориса Березовського не менше 320 тисяч фунтів стерлінгів.

Про це свідчать документи Високого суду Великої Британії, повідомляє видання The Sunday Times.

За шість років, з 2002 по 2008 рік, деякий фонд, контрольований Березовським, 56 разів виплачував принцові Майклу суми від 5 до 15 тисяч фунтів стерлінгів. Ці гроші було переведено через офшор у компанію, якою володіє особистий секретар принца. Як зазначає The Sunday Times, отримані гроші член королівської сім'ї міг витрачати на утримання своїх апартаментів у Кенсингтонському палаці або на виплати обслуговуючому персоналу в своєму офісі.

Сам Березовський заявив, що ці гроші повинні були допомогти принцові, який регулярно відчуває фінансові проблеми. Окрім опального олігарха, фінансову допомогу своєму двоюрідному братові надавала британська королева Єлизавета II. Вона погодилася платити 100 тисяч фунтів орендної плати на рік, аби на утримання принца Майкла не було використано гроші платників податків.

Адвокат Березовського Марк Гастінгс зазначив, що росіянин ніколи не отримував жодних привілеїв або послуг через свою дружбу з принцом Майклом.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1726675

2 коментарі:

  1. Принц перетворився на утриманця... а Березовський, оприлюднюючи інформацію про фінансування деяких потреб королівського сімейства, тим самим підкреслює, хто у світі справжній лідер, а хто блазень... Занадто нескромно афішувати дружню підтримку...

    ВідповістиВидалити
  2. Кожен принц хоче мати власного Березовського!

    ВідповістиВидалити

Коментувати: