середу, 30 травня 2012 р.

Мешканців будинків у "транспортному периметрі" в Києві пропускатимуть у закриті зони за паспортом

Кияни, які мешкають у зоні обмеження руху на час проведення Євро-2012, зможуть безперешкодно під’їжджати до своїх будинків.

У цьому запевняють у Головному управлінні транспорту та зв'язку Київської міськдержадміністрації.

"Мешканці, які мають документи, що підтверджують їхню реєстрацію в межах транспортного периметру на період Євро-2012 (штамп у паспорті, позначка у посвідченні водія або позначка у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу), та особисто користуються транспортним засобом, зможуть безперешкодно пересуватися периметром", - йдеться у повідомленні, розміщеному на офіційному інтернет-порталі КМДА.

Для інших транспортних засобів видаватимуться три типи тимчасових перепусток для в'їзду у дні проведення матчів: для в’їзду в зону закриття транспортного руху навколо НСК «Олімпійський» (транспортний периметр НСК «Олімпійський»); для в’їзду в зону закриття транспортного руху навколо офіційної фан-зони (транспортний периметр офіційної фан-зони); для в’їзду в об’єднаний транспортний периметр НСК «Олімпійський» і офіційної фан-зони.

Водночас у Головному управлінні транспорту та зв'язку КМДА наголошують, що кількість перепусток обмежена і видаватимуться вони першочергово для проїзду аварійного та спецтранспорту.

Нагадаємо, у період із 7 червня до 2 липня з 12.00 до 01.00 наступного дня у центрі столиці щоденно працюватиме офіційна фан-зона Приймаючого міста на майдані Незалежності та на вул. Хрещатик (від вул. Інститутської до вул. Б. Хмельницького). У межах проведення заходу з 00.00 год. 28 травня до 01.00 год. 7 липня 2012 року буде перекрито рух транспорту на вул. Хрещатик від вул. Інститутської до вул. Б.Хмельницького - за винятком спеціального та акредитованого транспорту.

Крім того, у дні проведення у Києві матчів, що припадають на робочі (11, 15, 19 червня), закривається рух транспорту з 6.00 год., а у дні проведення матчів, які припадають на вихідні (24 червня та 1 липня 2012 року) - з 10.00 год. до часу закінчення матчу (23.30 год. – за умови відсутності додаткового часу матчу) та протягом наступних трьох годин на таких вулицях:

вул. Червоноармійська (на ділянці від вул. І.Федорова до бульв. Т. Шевченка);

вул. І. Федорова (на ділянці від вул. Червоноармійської до вул. Предславинської);

вул. Димитрова (на ділянці від вул. Червоноармійської до вул. Анрі Барбюса);

вул. Анрі Барбюса (на ділянці від вул. І. Федорова до вул. Димитрова);

пров. Лабораторний (на ділянці від вул. Літньої до Федерації футболу України);

вул. Фізкультури (на ділянці від вул. М. Горького до НСК «Олімпійський»);

вул. Жилянська (на ділянці від вул. М. Горького до вул. Шота Руставелі);

вул. Саксаганського (на ділянці від вул. М. Горького до вул. Еспланадної);

вул. Шота Руставелі;

вул. Еспланадна;

вул. Рогнідинська;

Бессарабська площа (при цьому проїзд вул. Басейною та Крутим узвозом залишається відкритим);

вул. Скоропадського;

бульв. Лесі Українки (на ділянці від вул. Госпітальної до пров. Щорса);

пров. Госпітальний;

вул. Госпітальна;

вул. Терещенківська на ділянці від бульв. Т. Шевченка до вул. Льва Толстого, крім тролейбусів та автобусів великої та надвеликої місткості звичайного режиму руху.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1730791

2 коментарі:

  1. Для автотранпорту цілком логічно, а то з заголовку можна зрозуміти так, що й пішки не пройдешь

    ВідповістиВидалити
  2. тепер щоб потрапити додому потрібна перепустка...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: