понеділок, 21 травня 2012 р.

Facebook купує команду розробників проекту Lightbox

Facebook придбала команду розробників проекту Lightbox. У рамках цього проекту створюється Android-додаток для фотообміну. Раніше в цій же сфері Facebook зробила істотну інвестицію - за $1 млрд куплений Instagram.
Про це пише портал CyberSecurity.
"Ми створили Lightbox, оскільки були захоплені новими сервісами, що проектуються для мобільних платформ, особливо для Android і під HTML5. Сьогодні ми раді оголосити, що команда розробників Lightbox приєднується до Facebook і ми зможемо запропонувати наші проекти 500 мільйонам мобільних користувачів соціальної мережі", - говориться в заяві Lightbox.
У світлі останньої покупки, проект Lightbox закриє свої двері і більше не прийматиме нових користувачів. У існуючих користувачів є час до 15 червня, поки Lightbox ще працюватиме. За цей час їм запропоновано викачати з сайту проекту всі свої роботи, щоб не втратити їх після закриття.
Водночас, Lightbox заявляє, що повністю компанія не була куплена Facebook.
Існуючі дані на проекті не переводитимуться на Facebook, але компанії говорять, що після закриття операції ряд технологій купленої компанії буде відкритий.
У Lightbox говорять, що Facebook купила їх команду розробників, щоб отримати їх експертизу у сфері мобільних технологій, а також мобільного HTML5.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/facebook_kupue__komandu_rozrobnikiv_proektu_lightbox_1728540

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: