четвер, 3 травня 2012 р.

Музиканти Queen відмовилися виступати з Фредді Меркурі, який "воскрес"

Учасники групи Queen не виступатимуть на концертах з голограмою свого покійного вокаліста Фредді Меркурі.

Про це в інтерв'ю журналу Rolling Stone заявив барабанщик колективу Роджер Тейлор, повідомляє
Лента.ру.

Тейлор
помітив, що не хотів би опинитися на одній сцені з голограмою свого друга. Барабанщик і гітарист групи Брайан Мей, який продовжує займатися музикою, вважають за краще просувати творчість Queen за допомогою нових музикантів. Так, наприклад, вони зібрали триб'ют-групу Queen Extravaganza, яка у травні-червні вирушить у північноамериканське турне.


А самі музиканти мають намір дати кілька концертів в Європі зі співаком Адамом Ламбертом. 3 липня колектив виступить у Москві в спорткомплексі "Олімпійський", 7 липня - стане хедлайнером польського фестивалю Rock in Wroclaw, а 11-12 липня - дасть два концерти у Лондоні в залі Apollo Hammersmith, квитки на які вже повністю розкуплено.

Ідеї "воскресіння" зірок минулого почали активно обговорюватися в музичному середовищі після того, як у квітні на американському фестивалі Coachella під час виступу Dr. Dre і Снуп Догга глядачам було представлено голограму репера Тупака Шакура, вбитого у 1996 році. Голографічне зображення музиканта, створене компанією Digital Domain Media Group Inc., виконало разом з його живими колегами дві композиції. Успіх акції вмить спричинив серед меломанів суперечки, кого ще з померлих артистів потрібно воскресити у вигляді голограми і відправити на гастролі. Серед інших називався і Фредді Меркурі.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/muzikanti_queen_vidmovilisya_vistupati_z_freddi_merkuri_yakiy_voskres_1724344

2 коментарі:

  1. Справжнім шанувальникам Фредді Меркурі, безумовно, хотілося б ще довгі роки слухати наживо свого улюбленого виконавця. Але жодна голограма не відтворить неповторного Фредді...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: