четвер, 24 травня 2012 р.

Британець стрибнув з вертольота без парашута

Британський каскадер Гарі Коннері стрибнув без парашута з вертольота, що летів на висоті 730 метрів. Тим самим Коннері став першою людиною, яка здійснила стрибок без парашута з подібної висоти.

Про це повідомляє The Daily Telegraph, передає Lenta.ru.

Для стрибка 42-річний каскадер з Оксфордшира виготовив собі спеціальний костюм, що імітує крила. Перш ніж виготовити його, Коннері стежив за тим, як великі птахи використовують хвіст для коректування напряму польоту. Потім каскадер вдосконалював свій костюм, стрибаючи по горах та скелях в Італії і Швейцарії.

Крім того, на землі були розміщені 18600 картонних коробок, на які Коннері і приземлився.

Коннері вперше стрибнув з парашутом у 23 роки, проходячи службу в армії. Потім він став професійним каскадером, виконавши за свою кар'єру більше тисячі стрибків як з вертольота, так і з різних будівель, у тому числі з Ейфелевої вежі, колони Нельсона та Тауерського моста. Він також був дублером Гері Олдмана, Джона Херта та Роуена Аткінсона і працював у таких фільмах, як "Бетмен: початок" та "Індіана Джонс".


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1729451

1 коментар:

  1. Можна подивитись відео стрибка, все пройшло на найвищому рівні: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dRB-woVjlFY. Дух захоплює!

    ВідповістиВидалити

Коментувати: