понеділок, 21 травня 2012 р.

Сергій Бодров створить англомовний римейк "Людини-амфібії"

Нова кіноверсія роману Олександра Беляєва "Людина-амфібія" з бюджетом $8 млн буде англомовною італо-германо-російською копродукцією.

Про це повідомили РІА Новини у неділю у компанії "Трікита Ентертейнмент", яка продюсує проект.
Класична радянська екранізація з'явилася в 1962 році. Вона стала чемпіоном радянського прокату, оскільки на неї було продано понад 65 мільйонів квитків.

Про те, що затівається римейк, уперше повідомив влітку минулого року режисер Юрій Мороз, автор фільмів "Чорний квадрат" (1992) і "Точка" (2006), а також серіалів "Каменська", "Брати Карамазови", "Пелагія і білий бульдог". Він мріяв про цю картину кілька років, але не міг знайти коштів.

Зйомки заплановано на кінець 2012 року. Вестимуться вони на Мальті, а також в Італії й Німеччині.

Сценарій пише Сергій Бодров ("Кавказький полонений", "Монгол", "Сьомий син"). Хто стане в результаті режисером, невідомо. Не називаються і прізвища акторів, однак планується запросити артистів міжнародного рівня.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1728537

2 коментарі:

  1. Дуже добре знаю першу радянську екранізацію. Впевнена, що сучасний фільм буде не менш цікавим. Але сюжет грусний і від того одразу виникають сумні спогади і передбачення.

    ВідповістиВидалити
  2. Першу екранізацію фільма переглянула сила-силенна глядачів не тільки в нашій країні, а й за кордоном. Хочеться, щоб ремейк мав не менший успіх. Хоча такого актора,як Володимир Коренеєв (Ітіандр) - важко кимось замінити...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: