вівторок, 29 травня 2012 р.

Рух транспорту на Хрещатику перекрито до 7 липня

Рух транспорту на головній вулиці Києва - Хрещатику перекрито до 7 липня у зв'язку з проведенням чемпіонату Європи з футболу.

Про це УКРІНФОРМу повідомили в Управлінні ДАІ ГУ МВС України у м.Києві.

"З метою належної підготовки до відкриття фан-зони Євро-2012 та проведення цього заходу рух транспорту на Хрещатику перекрито з 00:00 28 травня до 1:00 7 липня від вул. Інститутської до вул. Богдана Хмельницького. Рухатися на цьому відрізку можуть лише спеціальні машини та акредитований транспорт ", - уточнили в УДАІ.

У відомстві нагадали, що з 25 травня по 7 липня заборонено паркування транспортних засобів на центральних вулицях міста:

вул. Б. Хмельницького від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик;
 
вул. Прорізна від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик;

вул. Городецького від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик.

Крім того, передбачено, що під час проведення матчів Євро 11, 15, 19, 24 червня та 1 липня та упродовж трьох годин після їх закінчення буде повністю перекрито рух автотранспорту на таких ділянках: бульвар Лесі Українки від вул. Кутузова до вул. І.Кудрі в обох напрямках; вул. Червоноармійська від вул. І.Федорова до бульвару Т.Шевченка; вул. Жилянська від вул. Горького до вул. Шота Руставелі; вул. Саксаганського від вул. Горького до вул. Еспланадної.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у разі виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Працює також телефон для смс-повідомлень: (063) 9550900.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/ruh_transportu_na_hreshchatiku_perekrito_do_7_lipnya_1730262

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: