вівторок, 22 травня 2012 р.

Секс за розкладом призводить до імпотенції і зради - учені

Британські вчені встановили, що "секс за розкладом", мета якого – збільшити шанси на зачаття дитини, може призвести до імпотенції і, в деяких випадках, - зради з боку чоловіка.

Про це пише The Independent.

"Стрес, викликаний вимушеною сексуальною активністю, викликає сексуальні порушення у чоловіків. Для них це серйозне напруження, яке може призводити до еректильної дисфункції і, у ряді випадків, змушує чоловіків шукати сексу на стороні", - говорять учені.

Впродовж шести місяців фахівці спостерігали за парами, яким був встановлений подібний "графік" інтимних стосунків. В результаті вони виявили, що принаймні у чотирьох з 10 чоловіків після півроку подібного сексуального життя спостерігалася еректильна дисфункція. Багато хто намагався навіть уникнути сексу зі своїми партнерками у призначений час, а в одному з 10 випадків чоловік зраджував партнерці.

У дослідженні брали участь більш як 400 чоловіків, які були під наглядом урологів і сексологів. Раніше ні у кого з випробовуваних не спостерігалися сексуальні розлади.

Аби уникнути подібних негативних наслідків, парам, які планують зачати дитину, рекомендується через три місяці "сексу за розкладом" зробити перерву на кілька місяців.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/seks_za_rozkladom_prizvodit_do_impotentsiii_i_zradi___ucheni_1728869

3 коментарі:

  1. Тот случай, когда я позволяю себе усомниться в мнении ученых :)

    ВідповістиВидалити
  2. Секс за розкладом - принижує чоловічу гідність... Свободу мужикам....

    ВідповістиВидалити

Коментувати: