пʼятницю, 11 травня 2012 р.

Київ подарує випускникам свято екстріму та музики

Свято екстремального спорту, музики та мобільних технологій відбудеться на Контрактовій площі у Києві 12 травня о 13 годині.

Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, повідомляє прес-служба КМДА.

У день випускних балів у столиці на Контрактовій площі відбудеться не лише традиційний концерт за участю сучасних українських гуртів «О.Torvald», «Нерви» з хедлайнерами «Mad Heads XL», а й спортивні змагання. "У шоу-програмі – унікальні трюки на лижах і сноуборбах, на маунтбайках (МТБ) і велосипедах (ВМХ). На Контрактовій площі буде встановлено трамплін зі спеціальним покриттям, який дозволить екстремалам продемонструвати свої уміння у повному обсязі", - зазначається у повідомленні.

Учасниками змагань стануть як професійні спортсмени, так і аматори з усієї України. Реєстрація учасників розпочнеться о 13:00, стартуватимуть змагання о 15:00. Того ж дня за підсумками поєдинків за кожною з категорій визначать та нагородять переможців.

Ініціатива проведення такого заходу надійшла від ТОВ «Ультра Промо».

Для проведення свята на належному організаційному рівні міська влада забезпечуватиме охорону громадського порядку та медичний супровід, а з 11:00 до 21:00 на Контрактовій площі буде перекрито дорожній рух.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: