вівторок, 15 травня 2012 р.

Долетіти з Кракова до Львова можна менше ніж за 250 грн

Є добра новина для вболівальників, які збираються на Чемпіонат Європи з футболу 2012 року. Відтепер прилетіти з Кракова до Львова можна за 249 грн.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Польські авіалінії Eurolot SA відкриють нові рейси зі Львова до Кракова і Вроцлава. Перший авіарейс з Польщі до Львова - вже 16 травня. Як зазначає перевізник, ціна на рейси з Кракова - від 249 грн. Фірма також пропонує до 26 кг багажу безкоштовно», - зазначається у повідомленні.

Рейси Єврольоту мають допомогти вболівальникам потрапити на Євро-2012 і решті туристів, які щороку відвідують Краків і Вроцлав. Рейси до Кракова здійснюватимуться чотири рази на тиждень: щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці і щонеділі. Літаки до Вроцлава відлітатимуть щосереди і щонеділі.

«Краків і Вроцлав - одні з найбільш популярних польських туристичних напрямків. Щороку їх відвідують 11 млн. туристів, які захоплюються історичною архітектурою та неповторним кліматом. Цього літа два міста переживуть додаткове навантаження у зв'язку з Євро-2012, яке розпочнеться в червні. Краків сподівається на приїзд більше як 100 тисяч фанів футболу, а Вроцлав, як одне з міст-організаторів, готується прийняти більше як 300 тисяч уболівальників. Нові польоти зі Львова до Кракова і Вроцлава сполучать найкрасивіші міста в цій частині Європи і дві держави, які організовують Євро-2012. Тішимося з того, що можемо запропонувати українським і польським туристам подорож в комфортних умовах», - директор Eurolot SA Маріуш Домбровський.

Польські авіалінії заохочують подорожуючих помірними цінами на квитки - найдешевші коштують 48 євро, діти до двох років літають безкоштовно, а молодь до 18 років матиме 50%-у знижку.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1726976

2 коментарі:

Коментувати: