вівторок, 8 травня 2012 р.

"Месники" встановили абсолютний рекорд у прокаті США

Фільм "Месники" встановив новий абсолютний рекорд у зборах за перші вихідні в американському прокаті.

Як повідомляє Walt Disney Pictures, картина Джосса Уїдона заробила 200,3 мільйона доларів.

Попередній рекорд належав фільму "Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2", який заробив 169,2 мільйона доларів за той самий період.

Віднині "Месникам" належить цілий ряд нових рекордів, наприклад, за швидкістю досягнення позначки в 200 мільйонів доларів у домашньому прокаті.

Світові касові збори проекту всього за 12 днів після старту перевищили 641 мільйон доларів.
Виробничий бюджет "Месників" становив 220 мільйонів доларів, близько 100 мільйонів було витрачено на рекламу. Таким чином, фільм вже окупився і почав приносити своїм авторам чистий прибуток.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1725447

3 коментарі:

  1. У фільмі "Месники" представлено команду супергероїв, таких, як Халк, Тор, Залізна людина, Капітан Америка тощо.
    Звісно, що більшість персонажів "Месників" грають не ті актори, які виконували їх ролі в оригінальних кінокартинах, адже бюджет фільму просто таки зашкалював би. Популярність фільму - шалена і це при тому, що кінострічки про супергероїв останнім часом не користуються популярністю, більше того, стають обєктом відвертого глузування...

    ВідповістиВидалити
  2. А це й не дивно. Картина Джосса Уїдона піднімає одну з вічних тем, яка до вподоби американському - і не тільки - глядачеві. Месники, серед яких Залізна Людина, Халк і Супермен, рятують планету від лихих прибульців. Образи сміливців втілюють такі зірки як Роберт Дауні-молодший, Скарлет Йохансен, Семюел Л. Джексон та ін. В такому товаристві не гріх час згаяти!

    ВідповістиВидалити
  3. Спецефекти у фільмах зараз занімають стільки часу, що на розвиток сюжету залишається зовсім мало. І начебто на фільм витрачається 2 години, а згадати і розказати вкладається в декілька хвилин

    ВідповістиВидалити

Коментувати: