вівторок, 8 травня 2012 р.

Названо мобільні платформи, які будуть актуальні в 2017 році

Аналітики компанії Ovum заглянули на кілька років вперед інших аналогічних агентств і назвали чотири домінантні платформи для смартфонів, які займатимуть найбільші частки до кінця 2017 року.

Про це пише CNews.

Результати не стали несподіваними, оскільки здебільшого співпадають з іншими прогнозами, проте, в них є дещо цікаве.

За оцінкою Ovum, до 2017 року, двома основними платформами на ринку смартфонів продовжать бути Android з часткою ринку 48% і iOS з часткою 27% (порівняно з 44% і 23% у 2011 р. відповідно).

Інші гравці будуть "на деякій дистанції" від двох лідерів. Характерно, що ринкові позиції колись лідируючої платформи BlackBerry в період, що розглядається, дедалі зменшуватимуться. Очікується, що до 2017 року цій платформі належатиме тільки 10% ринку і четверте місце.

На третьому місці розташується Windows Phone з 13%. Усього в 2017 році, за прогнозом Ovum, на світовий ринок буде поставлено 1,7 мільярдів смартфонів.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1725454

3 коментарі:

  1. Таке враження, що новаторство в технологіях заплановано наперед - ніби складено план демонстрації відкриттів, що лежать у запилених шафах... Залишається тільки дивувати публіку... Таке собі план-новаторство...

    ВідповістиВидалити
  2. Кращі з кращих розділили,відповідно, головні призові місця...

    ВідповістиВидалити
  3. А дійсно, чому саме в 2017-му?..

    ВідповістиВидалити

Коментувати: