четвер, 17 травня 2012 р.

Визначено країни, що негативно впливають на весь світ

Глобальне опитування громадської думки, проведене за замовленням корпорації ВВС інститутом Globescan, демонструє, що Ізраїль користується дуже поганою репутацією в світі: він потрапив до першої трійки держав, що «негативно впливають на світ». Про це повідомляє ізраїльський інформаційний ресурс Israelinfo.

Найгірша репутація у Ірана: 55% опитаних вважають, що Ісламська республіка чинить «переважно негативний вплив» на ситуацію у світі. На другому місці — Пакистан (51%), а третє розділили Ізраїль і Північна Корея. Правда, позитивні оцінки Ізраїлю дали 21% респондентів, а Північній Кореї — лише 19%. Наступне місце в рейтингу займає Росія: позитивним чинником світової політики її вважають 31% респондентів, негативним — 36%.

Порівняно з минулим роком відсоток тих, хто позитивно оцінює вплив Ізраїлю, залишився незмінним, негативних оцінок стало більше — 50% замість 47%. У світі є лише три країни, де більшість опитаних бачить Ізраїль у позитивному світлі: США, Кенія і Нігерія.

Різкіше падіння репутації — лише у ЄС, чиї фінансові проблеми позначаються на всьому світі: «негативний рейтинг» ЄС виріс за рік з 17% до 25%, позитивний — впав з 56% до 48%. Навпаки, негативних оцінок Пакистану і Північної Кореї стало на 4% менше, ніж торік. Навіть репутація Ірану за рік дещо покращала. У телефонному опитуванні взяли участь 24,090 жителів 22 країн світу. Україна в цьому рейтингу не фігурує.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/viznacheno_kraiini_shcho_negativno_vplivayut_na_ves_svit_1727641

2 коментарі:

  1. За чудову гру можна і не такі гроші заплатити. До того ж, треба знати, кого у менеджери брати...

    ВідповістиВидалити
  2. Дещо дивує у цьому рейтингу місце, на яке потрапила Росія

    ВідповістиВидалити

Коментувати: