понеділок, 7 травня 2012 р.

Презентовано кліп на офіційний гімн Євро-2012

Німецька поп-зірка Oceana презентувала кліп на офіційний гімн Євро-2012 - "Endless Summer". На відео - подорож на польський стадіон "Народовий" і український "Олімпійський".

Про це повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012".

"Відео починається з подорожі на столичний польський стадіон "Народовий", де відбудеться відкриття футбольного турніру Євро-2012, а завершується кадрами з українського НСК "Олімпійський", де відбудеться фінал чемпіонату", - вказується в повідомленні.

Створювати святковий настрій співачці допомагають футболісти у формі української та польської національних збірних. За задумом, сюжет у відео поєднується передачею символічного пасу, що об'єднує міста, котрі приймають турнір.

До кліпу також увійшли яскраві епізоди з минулих чемпіонатів, найкращі голи та емоції уболівальників. Особливо милуватиме око українського уболівальника участь у кліпі Анатолія Тимощука.

16 березня головну арену Польщі відвідала відома німецька поп-зірка Oceana. Протягом декількох днів співачка знімалася у відео для ролика майбутньої офіційної пісні для реклами Євро-2012. До підготовки відео було залучено також майстра фрістайлу Кшиштофа Голонка, який демонстрував трюки з м'ячем.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/prezentovano_klip_na_ofitsiyniy_gimn_e_vro_2012_1725024

2 коментарі:

  1. Кліп ще не бачила, але передмова до його перегляду мене вже надихнула!

    ВідповістиВидалити
  2. шукала, але марно, посилання на перегляд відеокліпу... :(

    ВідповістиВидалити

Коментувати: