пʼятницю, 18 травня 2012 р.

Експерт: іноземні уболівальники на Євро-2012 залишать у роздрібній торгівлі близько 1,5 млрд грн

Микола Івченко, керівник інформаційно-аналітичного центру Forex Club в Україні, прогнозує, що обсяг роздрібного товарообороту в країні у червні може збільшитися додатково на 1-1,5 млрд грн, а річні темпи зростання становитимуть близько 16,5%.

Про це Івченко повідомив у коментарі Банки.ua.

"Роздрібний товарооборот у травні традиційно не показує значного приросту, що пов'язано з великою кількістю вихідних у цей період. Проте очікується, що кількість туристів, які відвідають Євро-2012 у червні, становитиме близько 280 тисяч осіб, що додатково може додати до обсягів товарообороту 1-1,5 мільярда гривень", - відзначив Івченко.

Обсяг організованої роздрібної торгівлі в Україні у квітні був зафіксований на рівні 32,863 млрд гривень, що на 7,16% більше, ніж у березні. У річному вираженні за січеньквітень зростання роздрібного товарообороту становило 14,8% проти 14,2% у січні - березні.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1728016

2 коментарі:

  1. Чи не рано рахувати прибутки?

    ВідповістиВидалити
  2. Підрахунки, звичайно, оптимістичні, але де гарантія, що вболівальники взагалі приїдуть на Євро, та ще в такій кількості... після заяв про політичне бойкотування Євро дехто поставив під сумнів доцільність своєї поїздки в Україну...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: