пʼятницю, 25 травня 2012 р.

Гайтана вийшла у фінал Євробачення

Співачка Гайтана, яка представляє Україну на "Євробаченні-2012", вийшла у фінал міжнародного пісенного конкурсу.

Як повідомляє прес-служба Першого національного телеканалу, який проводить пряму трансляцію Євробачення, Гайтана виступила 24 травня у другому півфіналі під номером 7 з піснею "Be My Guest".

"Українська представниця, співачка Гайтана, яка виконувала свій барвистий 3D номер, за результатами голосування пройшла у фінал", - відзначається у повідомленні.

Усього у другому півфіналі свої пісні виконали 18 учасників, 10 з них у результаті пройшли у фінал, який відбудеться 26 травня.

У ньому, крім Гайтани, візьмуть участь Лорін (Швеція) з композицією "Euphoria", Туджі (Норвегія) з піснею "Stay", Курт Каллея (Мальта) з піснею "This Is The Night", Джан Бономо (Туреччина) з піснею "Love Me Back", Отт Лепланд (Естонія) з композицією "Kuula", Донні Монтелл (Литва) з композицією "Love Is Blind", Каліопі (Македонія) з піснею "Црно і бело", Желько Йоксимович (Сербія) з піснею "Ніе убав Ствар" і "MayaSar" (Боснія і Герцеговина) з композицією "Korake Ti Znam".

Нагадаємо, у першому півфіналі перемогли Ісландія, Угорщина, Албанія, Румунія, Кіпр, Греція, Росія, Ірландія, Молдова і Данія.

У фіналі Євробачення, крім тих, хто переміг у півфіналах, братимуть участь представники Великої Британії, Німеччини, Іспанії, Італії, Франції і Азербайджану.

Нагадаємо, 18 лютого Гайтана стала переможцем національного відбору "Євробачення-2012".
На "Євробаченні-2011", що відбулося 10-14 травня 2011 року в Дюссельдорфі (Німеччина), представниця України Міка Ньютон посіла 4-е місце.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/gaytana_viyshla_u_final_e_vrobachennya_1729793

2 коментарі:

  1. Брав сумнів - чи зможе виступити так, щоб вразити. Не тільки вразила - здивувала. Її чудовий голос реалізувався у чудовій пісні. Бажаю перемогти!

    ВідповістиВидалити
  2. Гайтана - настоящий боєць, респект!

    ВідповістиВидалити

Коментувати: