пʼятницю, 11 травня 2012 р.

Дні матчів Євро-2012 для киян можуть зробити вихідними

Дні, коли у Києві відбуватимуться матчі Євро-2012, можуть зробити вихідними.

Про це у п'ятницю на прес-конференції заявив заступник глави КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє кореспондент
УКРІНФОРМу.

"Якщо Кабінет міністрів прийме наші пропозиції, то дні, коли у Києві відбуватимуться матчі Євро-2012, будуть вихідними", - сказав він.

Чиновник заявив, що для столиці мова йде про п'ять неробочих днів. "Зрозуміло, їх потім потрібно буде відпрацьовувати по суботах", - додав він.

Голубченко також повідомив, що вулиці у півторакілометровій зоні навколо НСК "Олімпійський" перекриватимуться тільки під час матчів: "Це не стосується тільки фан-зони Євро-2012, яка розташована на Хрещатику. Цю центральну вулицю закриють для проїзду машин вже з 28 травня і до кінця Євро-2012".

За словами глави КМДА, в адміністрацію зверталися представники багатьох магазинів, ресторанів, банків й інших підприємств, щоб їх транспорт пускали під час матчів турніру у центр міста.

"Для цього необхідно звернутися у Головне управління транспорту Києва, де спеціальна комісія вирішить, кому видавати перепустку для проїзду у центр. У будь-якому випадку, магазини й ресторани завозитимуть товари й продукти виключно у нічний час", - сказав Голубченко.


Андрій Шульга, КИЇВ. 11 травня 2012 року.
http://www.ukrinform.ua/ukr/news/dni_matchiv_e_vro_2012_dlya_kiyan_mogut_zrobiti_vihidnimi_1726367

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: