середу, 16 травня 2012 р.

Nokia випускає на ринок бюджетні телефони

Nokia запустила у продаж дві бюджетні моделі стільникових телефонів, намагаючись відновити свої позиції, які похитнулися, на ринках, що розвиваються, повідомляє агентство Reuters.

Модель Nokia 110 продаватиметься по 35 євро, поставки почнуться у другому кварталі. Вартість моделі 112 становитиме 38 євро, продавати її почнуть у третьому кварталі, повідомила компанія. У комплекті з телефоном покупець дістане можливість викачати 40 ігор розробника Electronic Arts.

Фінська компанія, яка ще недавно була одноосібним лідером ринку мобільних телефонів, але яка поступилася першістю Samsung Electronics, втрачає позиції не лише на ринку високотехнологічних і дорогих пристроїв. Вона ж стає дедалі менш популярною у покупців базових моделей на ринках, що розвиваються.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/nokia_vipuskae__na_rinok_byudgetni_telefoni_1727361

4 коментарі:

  1. Тепер і так можна задешево придбати телефон старої моделі.
    Хто ж хоче купити новий апарат - полює не за дешевою ціною, а за функціональними можливостями телефону...

    ВідповістиВидалити
  2. У мене є старенька Nokia, яка не тільки добре працює, а й при несподіваному падінні, не втрачає своїх функціональних здібностей. А новий смартфон розбився на друзки!

    ВідповістиВидалити
  3. Не всім потрібний багатофункціональний апарат, мені, наприклад, тільки подзвонити, поговорити, та СМС - для іншого я маю комп’ютер.

    ВідповістиВидалити

Коментувати: