вівторок, 22 травня 2012 р.

МОП: майже 13 відсотків молоді світу не має роботи

Майже 13% молодого населення світу не працює і, ймовірно, не зможе знайти роботу в найближчі чотири роки, повідомляє Міжнародна організація праці - МОП. У відповідному звіті організації, опублікованому на її веб-сайті, зазначається, що багато молодих професіоналів змушені займатися некваліфікованою працею або працювати неповний день.

За даними організації, частина молодих безробітних настільки розчарувалися в своїх перспективах, що перестали навіть шукати роботу. МОП закликала уряди країн світу зробити створення нових робочих місць пріоритетним напрямом політики. Організація пропонує країнам вводити програми перекваліфікації, а також податкові пільги для приватних підприємств, які беруть на роботу молодих.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/mop_mayge_13_vidsotkiv_molodi_svitu_ne_mae__roboti_1728878

3 коментарі:

  1. Мне кажется, этот процент относится не только к молодежи

    ВідповістиВидалити
  2. Що б не казали, а українські вузи не дають відповідної підготовки, якої почасти потребують роботодавці. Часто - це поверхові знання, а яка організація чи фірма в період кризи візьметься за виховання тих же бухгалтерів, редакторів, аналітиків чи інших спеціалістів, становлення яких потребує чималого досвіду. Молодого працівника потрібно не тільки навчити, а й супроводжувати протягом тривалого періоду, аби він зміг працювати самостійно... Тому й не дивно, що велика кількість молодих людей не знаходять роботи.

    ВідповістиВидалити

Коментувати: