середу, 30 грудня 2009 р.

Погода: в останній день року, що минає, йтиме лапатий сніг, подекуди - дощ

КИЇВ, 30 грудня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. В останній день року, що минає, в Україні переважатиме хмарна з проясненнями погода, яка на більшій частині території країни супроводжуватиметься опадами у вигляді снігу та мокрого снігу, подекуди налипанням мокрого снігу. В Карпатах вночі місцями пройдуть сильні опади, вдень на півдні та на Закарпатті йтиме дощ. Таку синоптичну картину 31 грудня кореспондентові УКРІНФОРМу надали синоптики Українського гідрометцентру.
Вітер цього дня матиме південно-західний напрямок, 7-12 м/с, у південній та східній частині місцями пориви 17-22 м/с, в Криму 25-30 м/с. Температура повітря вночі та вдень у західних та північних областях становитиме 1-6° морозу, на Прикарпатті близько 0°. На решті території термометри показуватимуть від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині та на Закарпатті 1-6° тепла, в Криму вдень 8-13° тепла.
У Києві та області 31 грудня йтиме мокрий сніг, місцями відбуватиметься налипання мокрого снігу. Температура повітря вночі та вдень становитиме 1-6° морозу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с, поривчастий.