пʼятницю, 25 грудня 2009 р.

Злочинне угруповання крало ювелірні вироби та вивозило їх у мерседесі

ЖИТОМИР, 25 грудня. /Наталія Міжигурська - УКРІНФОРМ/. На Коростенщині викрито злочинне угруповання, на рахунку якого - крадіжки з декількох ювелірних магазинів, передає кореспондент УКРІНФОРМу.
Як повідомили в прес-службі прокуратури області, наразі грабіжників, які встигли проїхатися на "мерсі"по "золотих точках" міста Коростеня та смт. Лугини, вже засуджено до трьох років позбавлення волі. Всього "брава трійка" нагребла золота, срібла та іншого майна на загальну суму понад 429 тис. гривень.
За словами прокурора відділу прокуратури області Андрія Чуприни, який здійснює нагляд за додержанням законів установами, що ведуть боротьбу з організованою злочинністю, серед членів угруповання був охоронець місцевої приватної фірми Коростеня. А ідея створення групи належала приватному підприємцю, який організував на "золоті справи" своїх знайомих. Як зазначив Андрій Чуприна, група діяла за попередньо складеним планом, усі функції між її членами були продумані до дрібниць. "Працювали" вночі, маючи при собі дві радіостанції, металевий лом, ножівку по металу, пневмоножиці, викрутки, ліхтарик, тощо.