неділю, 27 грудня 2009 р.

Погода: понеділок мине без істотних опадів

КИЇВ, 27 грудня. (УКРІНФОРМ). Останній понеділок року, 28 грудня, принесе в Україну невеликі та помірні опади у вигляді мокрого снігу та дощу, на півдні місцями сильні опади, переважно у вигляді дощу. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили в Українському гідрометцентрі. На дорогах, крім більшості західних областей та Криму, місцями проступатиме ожеледиця. Вітер західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с, на сході та півдні місцями пориви 15-20 м/с.
Температура повітря в більшості областей коливатиметься вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 2° морозу до 3° тепла. У південних областях термометри протягом доби покажуть 1-6° тепла. В Криму вночі буде 1-6° тепла, вдень від 10 до 15° вище нуля.
У Києві та області в понеділок переважатиме хмарна з проясненнями погода без істотних опадів. Лише вдень пройдуть невеликі опади - переважно мокрий сніг. На дорогах подекуди проступатиме ожеледиця. Вітер західний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 2° морозу до 3° тепла.