вівторок, 29 грудня 2009 р.

Погода: у середу знизиться температура повітря

КИЇВ, 29 грудня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Хмарну з проясненнями погоду, яка час від часу ускладнюватиметься різними метеорологічними явищами, прогнозують на середу, 30 грудня, синоптики Українського гідрометцентру, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Згідно з їхнім прогнозом, 30 грудня в Україні без істотних опадів, лише вночі у північних та східних областях пройде невеликий сніг, вдень у західних областях невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі, крім заходу та півдня, пориви 17-22 м/с. Відбуватиметься зниження температури повітря - вночі до 3-8° морозу, в Карпатах до 12° морозу, на півдні Криму близько 0°. Вдень термометри фіксуватимуть 1-6° морозу, у західних областях та південній частині 1-6° тепла. На дорогах України, крім Криму, місцями ожеледиця.
У Києві та області 30 грудня вночі пройде невеликий сніг, вдень буде без істотних опадів. Температура повітря становитиме вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу. 31 грудня йтиме сніг, удень - невеликий. Температура повітря впродовж доби коливатиметься в межах 1-6° морозу. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, вночі 30 грудня пориви 17-22 м/с. На дорогах ожеледиця.