четвер, 31 грудня 2009 р.

Опубліковано список найбільш дивних способів заощадити

КИЇВ, 31 грудня. /УКРІНФОРМ/. Британські журналісти склали список найбільш дивних порад з економії грошей. Перелік складався на основі пропозицій, які надіслали користувачі сайту lovemoney.com., передає УКРІНФОРМ із посиланням на Lenta.ru.
До списку ввійшло безліч способів заощадити на рахунках за комунальні послуги. Так, для того, щоб менше платити за опалювання, британці пропонують "повноцінно використовувати потенціал кішок", гріючись об вихованців. Для зменшення суми рахунків за електропостачання пропонується відключати дверний дзвінок перед тим, як вийти з дому.
Щоб заощадити на воді, читачі запропонували не кожного разу спускати воду у туалеті і рідше приймати ванну. Крім того, можна відправляти дітей в гості в обідню пору і робити нові вітальні листівки з шматочків торішніх.
Користувачі також порекомендували підбирати всі монети, які валяються на землі (у приклад наводиться пара, яка за 12 років скопила таким чином 360 тисяч фунтів), замінити каву на сушене коріння кульбаби і самостійно варити пиво і виготовляти вдома вино.