четвер, 31 грудня 2009 р.

Рік Тигра чекає "потрійне покарання"

ПЕКІН, 31 грудня. (Ольга Танасійчук - УКРІНФОРМ). Наступаючий рік буде, за східним календарем, роком Білого або Сріблястого Тигра. Щоправда розпочнеться він не 1 січня, а 14 лютого 2010-го. Володарюватиме Тигр до 2 лютого 2011 року. "Женьмінь Жібао" пише, що наступний рік буде роком металевого Тигра (Ген-Інь), повідомляє УКРІНФОРМ.
Тигр належить елементу Дерева, який включає в себе дерево, вогонь і землю. Тигр входить у серйозну астрологічну конфігурацію, яка називається "Потрійне покарання", куди входять троє тварин одночасно - це Тигр, Змія, Мавпа. Потрійне покарання "Тигр-Змія-Мавпа" означає приховану небезпеку, яка може викликати дисгармонію, фрустрації, заклопотаність, стан роздратування або приховані хвороби.
Найнесприятливішим знаком у 2010-му році буде Мавпа, яка знаходиться в прямому зіткненні з Тигром. Таке зіткнення віщує занепокоєння, переміщення, нещасні випадки і зміни... Тому людей, народжених у рік Мавпи, чекають подорожі, пересування, такі, як зміна місця проживання, зміна роботи.
Іншим несприятливим знаком у 2010-му році буде Змія. Людей, які народилися в роки Змії, чекає позбавлення радощів і благополуччя.
Тварин, які товаришують з Тигром, - Свиню, Коня, Собаку, - чекає гармонійний рік. Вони в рік Тигра зустрінуть "благородну людину", яка надасть несподівану підтримку, допомогу і принесе користь. Тим, хто народився в рік Кролика, Тигр подарує "Квітку Романтики", тому їх чекає час романтичних зустрічей і цікавих знайомств.
Люди, які народилися в рік Мавпи, Пацюка, Дракона, проїдуться на "Мандрівному Коні", і рік Тигра подарує їм більше можливостей для пересування і подорожей.