четвер, 24 грудня 2009 р.

Погода: наступної доби термометри вдень та вночі покажуть 2-7° тепла

КИЇВ, 24 грудня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Наступної доби, 25 грудня, в Україні триватиме підвищення температури повітря. Термометри на більшій частині території країни показуватимуть уночі та вдень 2-7° тепла, вночі при проясненнях місцями 0-3° морозу. Вдень у південній частині буде 5-10° тепла, в Криму до 13°. Про такі синоптичні метаморфози нинішнього грудня кореспондентові УКРІНФОРМу розповіли синоптики Українського гідрометцентру.
Згідно з прогнозом метеорологів, цього дня пройдуть невеликі дощі, у західних областях - помірні дощі. Упродовж 25 грудня і вночі 26 грудня в Карпатах і Закарпатті місцями пройдуть сильні дощі, попереджають синоптики. В Україні місцями стелитимуться тумани; на дорогах, крім Криму, подекуди наростатиме ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с; у Карпатах 25-30 м/с, на високогір'ї до 40 м/с.
У Києві та області в п'ятницю також потепліє. Вночі та вдень термометри показуватимуть 2-7° тепла. При проясненнях - від 3° морозу до 2° тепла. Вночі буде без істотних опадів, вдень пройде невеликий дощ, місцями стелитиметься туман. На дорогах подекуди наростатиме ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви до 15-20 м/с.