середу, 30 грудня 2009 р.

На "Євробаченні-2010" Україну представлятиме Василь Лазарович

КИЇВ, 29 грудня. /УКРІНФОРМ/. На "Євробаченні-2010" Україну представлятиме Василь Лазарович. Таке рішення майже одноголосно прийняла художня рада Національної телекомпанії України. Як повідомили УКРІНФОРМу з прес-служби Першого Національного, з 11 членів художньої ради, 10 підтримали кандидатуру Василя Лазаровича.
Президент НТКУ Василь Ілащук висловив переконання, "що Василь Лазарович гідно представить своїм бас-баритоном Україну в Норвегії. Було вирішено, щоб не створювати ажіотажу довкола конкурсу "Євробачення", обрати представника шляхом внутрішнього голосування".
Національна телекомпанія України і Василь Лазарович пропонують музичним авторам надсилати свої пісні, які буде розглянуто для виконання нашим представником на "Євробаченні-2010". Василь Лазарович переконаний, що пісня, з якою він вирушить підкорювати Європу, має бути безсумнівним шлягером.
У 2002 році В. Лазарович отримав диплом вокаліста університету ім. Стефаника в Івано-Франківську; рік був солістом оркестру під керівництвом Михаїла Фінбера у Білорусі; виступав на конкурсі "Слов'янський базар"; у 2007 році зайняв 9-те місце на конкурсі "Нова хвиля" в Юрмалі.