понеділок, 17 травня 2010 р.

Названо кращі комп'ютерні ігри всіх часів

КИЇВ, 17 травня. (УКРІНФОРМ). Журнал PC Gamer опублікував щорічний список ста кращих комп'ютерних ігор всіх часів, складений на основі опитування читачів. Перше місце аудиторія журналу віддала грі Half-Life 2, що очолювала рейтинг і минулого року, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на pcgamer.com.
На другий рядок рейтингу потрапила третя частина ролевої гри Fallout, яка вийшла в 2008 році і раніше не входила в список кращих РС-ігор за версією читачів видання. Вона змістила на третій рядок розраховану на багато користувачів гру EVE Online, що посіла в минулому році друге місце.
На четверте місце потрапив проект Deus Ex, а п'яте місце читачі журналу віддали шутеру Team Fortress 2. На шосту сходинку рейтингу аудиторія журналу поставила шутер Call of Duty: Modern Warfare 2, реліз якого відбувся в 2009 році.
Список зі ста кращих РС-ігор всіх часів складається журналом PC Gamer кожного року. У голосуванні, яке проводиться на сайті видання, беруть участь гравці з усього світу. Крім читацького рейтингу, щорічно публікується список кращих ігор за версією редакції. Цього року його очолила Fallout 3.