четвер, 6 травня 2010 р.

Медведева просять перевірити контакти лідера Калмикії з інопланетянами

КИЇВ, 6 травня. ( УКРІНФОРМ ). У фракції ЛДПР у Російській держдумі просять російське керівництво перевірити контакти президента Калмикії Кірсана Ілюмжинова з інопланетянами. Депутат від цієї фракції Андрій Лебедєв направив звернення президентові РФ у зв'язку з тим, що в одній із телепрограм Ілюмжинов повідомив, що 1997 року він спілкувався з представниками позаземної цивілізації, передає УКРІНФОРМ із посиланням на російські ЗМІ.
Ілюмжинов розповів, що у вересні 1997 року в Москві він спілкувався з "людьми в жовтих скафандрах", які показали йому свій корабель, але відмовилися виступити перед ширшою аудиторією землян, повідомивши йому телепатично: "Ми ще не готові до зустрічі".
Незважаючи на детальну розповідь Ілюмжинова, Лебедєв просить Медведєва розпитати главу Калмикії про те, що саме він сказав інопланетянам і чи не видав він їм державної таємниці. "Прошу повідомити, чи доповідав глава Республіки Калмикія адміністрації президента РФ про свої контакти з представниками позаземної цивілізації. Чи існує встановлений регламент інформування про такі контакти вищих посадових осіб країни для осіб, які є носіями секретної інформації, до яких відноситься Ілюмжинов?" - пише Лебедєв.
Андрій Лебедєв пояснив, що не чекає від президента офіційної відповіді на свій запит, але намагається в такий спосіб звернути увагу глави держави на необхідність "уважніше придивитися до губернаторів і президентів республік", які, на його думку, не всі відповідають посаді. "Мене абсолютно не бентежить те, що Ілюмжинов, можливо, дійсно спілкувався з "зеленими чоловічками". Це його особиста справа. Проте для мене, для нашої опозиційної партії, загалом, не байдуже, хто займає пост глави суб'єкта федерації", - сказав парламентарій.
У свою чергу, Кірсан Ілюмжинов, відповідаючи на запитання журналістів, заявив: "Познер (ведучий телепрограми - УКРІНФОРМ) запитав. Я відповів. Якщо у когось ще є запитання, у тому числі у шанованого депутата Андрія Лебедєва, я готовий зустрітися і поговорити на будь-які теми".