четвер, 27 травня 2010 р.

"Євробачення-2010": Україно, вболіваймо за Альошу!

КИЇВ, 27 травня. (УКРИНФОРМ). Сьогодні відбудеться другий півфінал конкурсу "Євробачення - 2010". З 17 яскравих номерів, 17 найкращих пісень із 17 країн до фіналу, що відбудеться 29 травня, потраплять лише 10. Які саме - дізнаємося вже за лічені години.
На цьому етапі конкурсу приймаються голоси з України. Однак, долю представниці нашої держави Альоші вирішувати не нам - українці можуть голосувати за кого завгодно, окрім неї. Такі "умови перегонів" і правила конкурсу - єдині для всіх і кожного. А нам залишається визначити фіналістів і тримати кулачки за Альошу, адже серед її суперників сьогодні відразу два фаворити, на яких ставлять букмекери - співачка Сафура з Азербайджану та ізраїльтянин Харел Скаат. Отже, вибираймо та вболіваймо за Альошу!
Серед учасників другого півфіналу: Lithuania InCulto з піснею "Eastern European Funk", Armenia Eva Rivas з піснею "Apricot Stone", Israel Harel Skaat з піснею "Milim", Denmark Chanee & N'evergreen з піснею "In A Moment Like This", Switzerland Michael von der Heide з піснею "Il Pleut de L'Or", Sweden Anna Bergendahl з піснею "This Is My Life", Azerbaijan Safura з піснею "Drip Drop", Ukraine Alyosha з піснею "Sweet People", The Netherlands Sieneke з піснею "Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie)", Romania Paula Seling & Ovi з піснею "Playing With Fire", Slovenia Ansambel Zlindra & Kalamari з піснею "Narodnozabavni Rock", Ireland Niamh Kavanagh з піснею "It's For You", Bulgaria Miro з піснею "Angel Si Ti", Cyprus Jon Lilygreen & The Islanders з піснею "Life Looks Better In Spring", Croatia Feminnem з піснею "Lako Je Sve", Georgia Sofia Nizharadze з піснею "Shine", Turkey maNga з піснею "We Could Be The Same".
Отже, сьогодні о 22:00 - пряма трансляція другого півфіналу з Норвегії на Першому національному каналі. Вболіваймо за Україну!