понеділок, 24 травня 2010 р.

Євробачення-2010: бажаємо успіху, Alyosha!

КИЇВ, 23 травня. (УКРІНФОРМ) . Гості Норвегії, які приїхали на Міжнародний конкурс пісні "Євробачення-2010" в Осло, отримують підтримку і всю необхідну інформацію про змагання прямо в аеропорту, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на РІА Новини.
Норвезька гостинність проявляється з перших секунд перебування шанувальників конкурсу в Осло - вже на виході з літака стає зрозуміло, наскільки серйозно норвежці відносяться до конкурсу та його гостей. Під стелею у будинку аеропорту парять величезні повітряні кулі з логотипом "Євробачення". Всюди розташовані екрани, які вітають тих, хто прилетів, на всіх мовах світу і нагадують, де і коли проходить конкурс. У залі видачі багажу розташована спеціальна стійка, на якій гості можуть безплатно отримати карту міста і консультацію з будь-якого питання, пов'язаного з перебуванням в Осло: як дістатися до готелю, за яким курсом поміняти гроші на норвезькі крони, де розташовані "Євроклуб" і Telenor Arena, на якій пройдуть півфінали і фінал "Євробачення-2010".
Потрапивши у місто, гість норвезької столиці без проблем зможе отримати будь-яку додаткову інформацію, звернувшись до однієї з інформаційних точок "Євробачення" - їх у центрі Осло незліченна кількість, і пройти повз них неможливо завдяки яскравому оформленню.
За словами представниці організаторів "Євробачення" у прес-центрі конкурсу, з кожним днем людей, які спеціально прилетіли в Осло на музичні змагання, стає все більше. Офіційне відкриття конкурсу у Міській ратуші Осло, куди запрошені делегації всіх країн-учасниць "Євробачення", відбудеться 23 травня, а фінал "Євробачення" пройде 29 травня.
"Сьогодні відкриття "Євробачення" в Oslo City Hall (міська ратуша), і людей приїжджає все більше і більше. Наприклад, усього акредитовано близько 2 тисяч журналістів з усього світу, і вже близько семи сотень тут, а до півфіналів їх буде ще більше", підкреслила представниця прес-центру.
Довідка УКРІНФОРМу. Вчора, 22 травня, відбулася друга репетиція на сцені Telenor Arena представниці від України на Євробаченні-2010 в Осло. Alyosha вперше вийшла на сцену в убранні, в якому виступить у півфіналі. Сподіваємося, що світло-коричнева сукня з червоним обрамленням, а також шкіряне пальто стануть для Альоши щасливими.